Ik ben Daisy Trans, een Pre op transvrouw.

Mijn naam zegt het al, ik ben een transgender / Trans vrouw Ik leef mijn leven als vrouw ik ben geregistreerd als vrouw en zo leef ik mijn leven en ben ik het meest gelukkig! ik ben vooral mezelf. 

Over mij ik ben een Relatief  (it's all in the eye of the beholder ) mooie trans vrouw   slank met een  C cup borsten ik ben 175 lang en ik weeg 67 kg en ben 46 lentes jong, ik heb nog een mooie surprise van 16 cm 

ik slik hormonen wat mij een mooie zachte huid geeft en vrouwelijke vormen/curves. ik heb een aantal tatoeages maar geen piercing, ik sport gemiddeld 4 dagen per week ik vind het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien. Ik  gebruik geen drugs en het is ook niet toegestaan om drugs te gebruiken tijdens de date!


Ik omschrijf mijzelf als:

Een liefdevolle vrouw, zorgzaam, passioneel ,humor soms wat droog , luisterend oor, eerlijk, oprecht, creatief, respectvol, veerkrachtig, inlevend vermogen, Empathisch, en redelijk intelligent, standvastig, genegenheid, warm, geduldig, onafhankelijk, hoog knuffel gehalte, en redelijk communicatief. Ik hou van verleiden plezieren en seks.

Kort samengevat ben ik vooral lief en echt een gevoels mens met een zacht karakter. 


Wat ik graag eet:

  • Diverse pasta bolognese of met garnalen etc...
  • Vis en patat vooral gebakken vis 
  • Taart van de Hema gewoon simpel slagroom taart zo lekker!! 
  • Surinaams/Javaans bami/nasi en kip broodje bakkeljauw of broodje kouseband met garnalen 
  • Stampot

Hobies :

  • Sporten
  • fitness
  • wandelen strand of duinen zie mijn fotos Klik
  • mijn werk
  • Fietsen  

Interesses: 


Waarom sekswerk Erotisch dienstverlener, Gezelschapsdame,Pay date en zorg sekswerker. 

Omdat ik het leuk vind om te doen, en seks voor mij een passie/Hobby is een verlengstuk van mijn leven.

Sinds mijn 18e heb de wens dit werk te  willen doen, en daarom heb ik ook uiteindelijk besloten om voor dit (werk) te kiezen. 

De erotische branche  past perfect bij mij het trekt mij erg aan. Het is een invulling / aanvulling van mijn persoonlijke behoefte! het geeft mij namelijk een goed gevoel, ik hou van het contact met mannen het aanraken een gevoel van passie genot aandacht genieten van elkaar het spel van verleiden.

Sekswerk is niet alleen en altijd maar seks! Het is veel meer dan dat namelijk het vervult ook  een maatschappelijke en sociale behoefte en ook daar wil ik graag deze behoefte in vervullen.

Het past ook gewoon bij mijn zorgzame en passievol karakter ik doe dit (werk) dan ook met liefde.  ik beschrijf mijzelf als een liefdevol mens met liefde voor hetgeen wat ik doe, ik heb dan ook een oprechte interesse in mijn (klanten) en in hun behoefte.

En het betaalt mijn rekeningen net als ander werk

Seks  liefde en intimiteit is een levensbehoefte zolang je iets doet met liefde en passie ga je nooit meer naar je werk!

Eerste keer met een Trans 

Mogelijkheden

Agenda

𝓓𝓪𝓻𝓴 𝓼𝓲𝓭𝓮 𝓓𝓪𝓲𝓼𝔂   “𝓣𝓜𝓲𝓼𝓽𝓻𝓮𝓼𝓼”


wil je meer info of een afspraak maken stuur me een berichtje via het contact formulier of via 06-84534367  WhatsApp / Telegram en Email: daisytrans1@gmail.com