Darkside Daisy Trans.

 

Tja ik heb een ondeugende donkere kant en dat vind ik erg fijn ik hou bijvoorbeeld van  (BDSM) (soft SM) (Fetisj) 

ik ontdek graag en vind het leuk om seksuele grenzen op te zoeken, ik ben zelf onderdanig Sub maar vind het ook wel leuk om te geven als Dominant persoon, ik ben niet van het extreme! ik ben vooral liefdevol met een donker zwart randje. 

Taboes over seks moeten doorbroken worden vind je ook niet.


Kaars Fetisj.

Al aantal keer gedaan alleen en samen met een klant, ik ervaar het als zeer prettig en opwindend zeker met een blinddoek op niet wetend waneer er een druppel valt? ik zou dit graag ook nog een keer willen doen in combinatie met Bondage. 

Ik vind het fijn en jij misschien ook wel probeer het een keer.  


BDSM (Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie) en SM (Sadisme & Masochisme) 

Ook all een keer gedaan Dominantie en Submissie, waarin ik de Sub was wat mij betreft draait alles om vertrouwen heel erg belangrijk! 

BDSM willen uitproberen, dan is het heel belangrijk dat je dit doet met iemand die je vertrouwt. Zoals altijd het geval is bij seks, is communicatie heel belangrijk.

Bij BDSM is dat nóg een stuk belangrijker. We bespreken eerst goed wat jij en ik verwacht, wat we fijn vinden en waar onze grenzen liggen.

Wederzijds consent staat altijd voorop. Je hoeft helemaal niets te doen wat je niet wil of waar je je niet comfortabel bij voelt, ook als je daar halverwege achterkomt. ik zelf vind het fijn om onderdanig te zijn. 

Ik zou wel graag meer willen doen ontdekken en ervaren, bondage bijvoorbeeld alleen daar is heel veel vertrouwen voor nodig, ook zou ik mijn dominante kant willen ontdekken in hoeverre ik zelf dominant kan zijn. 

Veel dingen die ik nog wil doen en wie weet wil jij ook ontdekken seksuele grenzen opzoeken etc.. dat kan bij mij   contact  


Anaal play ofwel de mannelijke G-spot.

 

De prostaatklier wordt ook wel de mannelijke G-spot genoemd. Deze plek is erg gevoelig en kan voor een hevig orgasme zorgen. Waar zit deze klier eigenlijk?

De prostaatklier zit ongeveer twee centimeter diep in de anus, aan de voorzijde.  Door het te masseren met de vingers of gebruik van speeltjes zorg je voor een intensere orgasme, een massage met een happy end dus.

Leuk om te doen bijvoorbeeld tijdens een Blowjob bijvoorbeeld.

Ik heb verschillende anaal speeltjes  tegenwoordig kan je in elke sekshop wel anaal speeltjes kopen zowel voor mannen als vrouwen, er rust nog teveel taboe op dat mannen plezier zouden kunnen hebben van anale seks, het word vaak gezien als Gay terwijl dat helemaal niet zo is.

Je vind het leuk of niet, ik persoonlijk vind anale seks fijn en spelen met speeltjes ook! seks is ook gewoon leuk en fun toch! het ontdekken van je eigen lichaam wat is fijn en wat niet ? seksuele grenzen opzoeken.