Dit is alles wat je moet weten over rimmen!

 

Zelfs de meest onwaarschijnlijke lichaamsdelen kunnen intens genot geven wanneer ze gestimuleerd worden! Rimmen, ook wel baffen of kont likken genoemd, is het stimuleren van de anus met behulp van de tong. Rimmen valt daardoor zowel onder anale als orale seks.  we behandelen de voordelen van baffen en vertellen we je precies waar je op moet letten!

Waarom rimmen?

Rimmen omvat het likken, penetreren met de tong, zuigen en kussen van je partners anus. Omdat de anus een lichaamsdeel is waar veel zenuwuiteinden uit de erogene zones samen komen, kan het likken en anderzijds stimuleren van de anus als zeer prettig ervaren worden.

Voorbereiding op anale sex

Door de anus alvast met de tong te stimuleren, ontspant deze beter. Een ontspannen anus laat zich makkelijker penetreren. Rimmen kan daarom ook uitstekend als voorbereiding op anale seks dienen. Ondanks dat de anus door speeksel van natuurlijk vocht voorzien is het aan te raden om een anaal glijmiddel te gebruiken wanneer je wilt overgaan in anale seks of het vingeren van de anus.

“Een ontspannen anus laat zich makkelijker penetreren. Rimmen kan daarom ook uitstekend als voorbereiding op anale seks dienen.”

Waar moet je op letten?

Soa’s

Met rimmen kunnen ook seksueel overdraagbare aandoening worden doorgegeven. Voorbeelden hiervan zijn chlamydia, syfilis en gonorroe, maar ook hepatitis A en B kunnen door anaal contact worden overgebracht. Rim daarnaast ook nooit iemand wanneer jezelf last hebt van een koortslip. Op deze manier kan herpes worden overgedragen. Met baffen loop je geen risico op HIV. Hiervoor is contact met bloed of sperma nodig.

 

 

Bron Easytoys

 

wil je meer info of een afspraak maken stuur me een berichtje via het contact formulier of via 06-84534367  WhatsApp / Telegram en Email: daisytrans1@gmail.com